Тервел Пулев след успех №19: Публиката ме вдигна в най-трудния момент

Българският боксьор Тервел Пулев говори след успеха си над Роли Ламбърт с единодушно съдийско решение на галата в „Арена София“, на която победата за Пулев дойде изключително трудно. Родният боксьор благодари на публиката и разкритикува съдията в ринга.

„Страхотен мач от гледна точка на публиката и зрелището. Противникът не беше лош, съдията пусна мръсна игра и от двамата. Първо от него и после от мен, трябваше да ползвам неговите средства. Важна е победата!“, започна Тервел Пулев

„Искам сърдечно да благодаря на публиката, която ме вдигна в най-трудните моменти. Ако се състезавам пред нужда публика, това нямаше да се случи. Огромен поклон пред публиката“, каза още той.

„Доволен съм, чувствам се добре. Очаквах го. Знаехме, че нещо такова ще противопостави. Не чист бокс, ами по-скоро други средства. Мисля, че в 4-ия или 5-ия рунд се отвори аркада, което ми затвори окото. Не можех да виждам един рунд. След това кътменът си свърши работата и оттам можех да виждам и с лявото око“.

„За заслугите няма какво да говорим. Важното е, че е станала галата. Мисля, че се получи много хубаво. Крайният резултат е много добър“, коментира Тервел Пулев.

„Той също направи много труден мач срещу корав съперник. Поздравявам го. Би се мъжки. Трябва да сме максималисти. Винаги може и още“.

Запитан кога и време ли е вече за мач за световната титла, той каза „По-нататък, защо не?“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.