Ивет Лалова: Моята цел винаги е била да вдъхновявам хората

Снимка: Reuters

Ивет Лалова сподели, че се е решила да организира майсторски клас в София, за да вдъхнови хората.

„Винаги съм била питана как съм успявала да бъда на толкова високо ниво и дойде време да предам моя опит в този масторски клас, сега ще бъде първия, идеята е да бъде серия от класове. Планирам да бъде интерактивно, да има много разговори с публиката, да има примери, да се вдъхновим един друг много, не просто да разкажа аз моята история. Искам да чуя историите на хората“, сподели Ивет Лалова пред БНТ.

Тя изтъкна, че човек трябва да има силата да продължава напред и че всяка мечта може да бъде постигната.

„Моята цел винаги е била да вдъхновявам хората. Искам да предам знанието да имаме капацитета в себе си да постигнем всичко, което искаме. Този майсторски клас е и към широката публика. Искам да предам опита си, защото спортът учи на безценни неща“, каза топатлетката ни, която се включи на живо от Италия в предаването „Арена спорт“.

„Това което остава скрито, че зад всеки успешен спортист стои един железен екип“, сподели още Лалова.

Тя коментира и младото поколение български атлети.

„Имаме едно ново прекрасно поколение, което би трябвало да завладее всичко през следващите години. Трябва да се помисли какво трябва на тези атлети, за да продължи тяхното развитие. Надявям се федерацията да продължи да работи успешно, предстои ми среща с новия президент, ще обсъдим плановете за развитие и като член на комисията на атлетите на европейската и световната атлетика да помогна с каквото мога“, каза Ивет Лалова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.