Ивет Лалова ще направи майсторски клас „Всички възможни победи“ в София

Снимка: Ройтерс

Участничката на пет Олимпиади – спринтьорката Ивет Лалова, ще направи първия си майсторски клас пред българска публика.

„Всички възможни победи“ ще се състои на 25 ноември в Интерпред, зала „София“. Събитието ще представи една от най-успешните български лекоатлетки в малко по-различна светлина – тази на човек, който вдъхновява и мотивира през опита и битките си – на пистата и в живота.

През последното десетилетие, още докато се състезава на най-големите спортни форуми – Олимпийски игри, Световни и Европейски първенства, Диамантена лига и други, Лалова започва работата си с различни компании, изпълнителни директори и мениджъри, спортисти и млади хора, на които доверява техниките си за мотивация, дисциплина и увереност. Днес знанията й вече достигат до по-широката аудитория в серия от майсторски класове.

„Спортът не се измерва само в брой участия, в рекорди или за колко време пробягваш 100 и 200 метра. Спортът е дисциплина, мотивация, вяра, че можеш да постигнеш това, което си си поставил за цел. Една вечна борба. И това е нещото, което предавам напред. Вълнувам се изключително много за това ново приключение. За първи път излизам пред българската публика по по-различен начин. За да разкажа всичко, което съм научила за победите, и да вдъхновя, че всеки успех е възможен“, коментира европейската шампионка на 100 метра на открито от Хелзинки 2012 и на 200 метра на закрито от Мадрид 2005 Ивет Лалова.

На събитието Лалова ще сподели техники и съвети за това как да поставяме ясно целите си и как да ги следваме стъпка по стъпка.

Билетите  „Всички възможни победи“ се разпространяват в мрежата на Eventim. Местата са ограничени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.