Ивет Лалова с първи майсторски клас

Ивет Лалова ще прикове вниманието към себе си по по-различен начин. Топатлетката на България ще излезе пред българска публика в нова светлина. Ивет ще разкаже всичко, което е научила за победите, и ще се опита да вдъхнови хората, че всеки успех е възможен.

Как да повярвате в себе си, как да продължите след загуба и как да станете шампиони във вашата лична надпревара? В първия си майсторски клас на 25 ноември в Интерпред, зала „София“ Ивет ще разкаже наученото на пистата, за да укрили своята публика в залата.

През последното десетилетие, още докато се състезава на най-големите спортни форуми – олимпийски игри, световни и европейски първенства и други форуми, Ивет започва работата си с компании, изпълнителни директори, спортисти и млади хора, на които доверява техниките си за мотивация, дисциплина и увереност. Днес знанията ѝ вече достигат до по-широката аудитория в серия от майсторски класове.

„За първи път излизам пред вас, българската публика, по по-различен начин. За да ви разкажа всичко, което съм научила за победите, да ви вдъхновя, че всеки успех е възможен!
Ще ми бъде изключително приятно да се видим и да споделим заедно първия ми майсторски клас „Всички възможни победи“, пише българската атлетка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.