Алексaндър Николов: Много искам да играя с Матей Казийски в националния отбор

Националът Александър Николов от този сезон играе за шампиона на Италия Кучине Лубе (Чивитанова). Едва на 19 години Николов играе силно за тима, воден от Джанлоренцо Бленджини.

Преди това националът изигра много силен сезон в колежанското първенство на САЩ с тима на Лонг Бийч, с който игра на финал.

“Матей Казийски? Да. Запознах се с него. Аз съм се виждал с него като малък. Говорихме си за първи път през декември – тогава играхме в тяхната зала. Прекрасен човек. Много мил. Сега се видяхме отново преди 1 месец. Аз не знаех, но той се познава с моята приятелка от преди. Беше приятно”, заяви Алекс Николов в интервю за рубриката CHAT·BOX на b1b.box tv.

“Няма да ви лъжа, на мен не ми е мечта, но много искам да ми се случи да играя с Матей в един отбор, преди да спре с волейбола. Надявам се да може да го хвана да играем един, два сезона, да играем заедно в националния отбор на България. Не знам дали ще стане, но решението си е негово”, добави Алекс Николов.

“На живо рядко гледам мачове от българското волейболно първенство, защото са когато тренирам или играем. Мачовете на Левски ги гледам после. И много се гордея с отбора и с брат ми Симеон, който е напредна супер много. Надявам се скоро да играем заедно. И двамата не обичаме да говорим често по телефона. Но имаме неизказана обич и респект от двамата. Може да не си звъним често, но като си говорим е ползотворно”, добави националът.

“Винаги намирам време за игри, много обичам след тренировка да си седна на компютъра. Сега с Лазар Бучков не се засичаме на една и съща игра. Но сигурно ще намерим скоро някоя, на която да играем заедно”, споделя младият волейболист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.