Грациите с благотворителна кауза в помощ на засегнатите от наводненията в Карлово

Невяна Владинова Снимка: БФХГ

Вторият вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова обяви благотворителна инициатива в помощ на пострадалите от наводненията в района на Карлово.

Бившата гимнастичка обяви в социалните мрежи, че по време на днешната продукцията на националния отбор ще бъде поставена кутия за събиране на дарения.

Грациите ни се готвят усилено за предстоящото световно първенство от 14 до 18 септември в столичната зала „Арена Армеец“. Състезанието ще бъде излъчено в ефира на БНТ.

„Това, че сме далеч и не се случва на нас, не значи, че трябва да останем равнодушни. В момента бедстват близки на наши близки и познати. Ако не предстоеше Световно първенство по художествена гимнастика, отборът щеше да е при тези хора и да се бори заедно с тях за спасяването на домовете им. Това няма да ни спре да помогнем, защото всяка помощ е от значение. Вярвам, че заедно ще допринесем за това нашите „братя и сестри“ от карловските села по-бързо да се върнат към нормален начин на живот“, написа Владинова.

„Днес по време на контролното на националния отбор, което ще се проведе от 18.00 часа в зала „София“, ще поставим кутия на входа на залата за набиране на средства в помощ на пострадалите от бедствените наводнения в Карлово и околните села. Скъпи фенове и приятели, моля, който има възможност и желание да се включи“, заяви още вторият вицепрезидент на БФХГ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.