Ивет Лалова: Влизам в комисията с огромна амбиция да направя нещо добро

Снимка: Reuters

Ивет Лалова влезе с рекорден вот в Комисията на световната атлетика. Българската спринтьорка получи гласовете на 615 свои колеги в Юджийн, САЩ, а в първото си интервю след страхотната новина тя искаше да благодари на всички, които са я избрали.

„Първите ми думи, разбира се, трябва да бъдат благодарствени към атлетите, които имаха пет дни от първия ден на световното да гласуват за тази комисия. Това не е лека задача, защото не трябва да забравяме, че всички тези, които успяха да стигнат до световното първенство, идват тук с една-единствена цел – да мислят за своите стартове, за своето представяне. Огромно благодаря към всички тези атлети, които ме подкрепиха“, каза Лалова пред bTV.

„Влизам в тази комисия с огромна амбиция да направя нещо добро. Целта ми е да помогна нещата да се случват.“

„Атлетите са изправени пред много предизвикателства. През последните години живеем, тренираме и се състезаваме при различни условия. Освен това днес атлетите са под огромен натиск от телевизионните броудкастъри. Заради това бе отменен фаул стартът, например.“

„За мен като професионален атлет е много важно атлетите да се чувства добре като отидат на голямо състезание.“

„За мен ще бъде голяма чест, огромна амбиция и мотивация имам да помогна и да допринеса за тази комисия“, добави спринтьорката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.