Невяна Владинова ще бъде посланик на Световното по художествена гимнастика в София през септември

На редовно заседание на изпълкома на ФИГ Невяна Владинова с пълно единодушие бе избрана да бъде посланик на световното първенство по художествена гимнастика, на което  София ще е домакин от 14-и до 18-и септември.

Любимката не само на българската, но и на публиката по целия свят, Невяна Владинова ще участва в много инициативи не само за самия шампионат, но и насочени към многобройните почитатели на нашия красив спорт.

Ето какво написаха от федерацията по художествена гимнастика:

„Едва ли има по-подходящ посланик от Неви – тя е символ на упоритостта  на шампиона, смелостта на младостта и всеотдайността на всичко, което прави.

Голям шампион, носител на медали от големи първенства, финалист на Олимпиадата в Рио през 2016г, а понастоящем вече е вицепрезидент на БФХГ!

На добър час, Неви! Знаем, че твоето присъствие като посланик на Световното първенство ще остане незабравимо, както композициите, които останаха в сърцата на всички нас, твоите почитатели!

Ти доказа на всички, че човек е това, което са мечтите му!

Стотици малки гимнастички искат да са като теб, затова и няма нищо по-нормално от това ти да бъдеш мостът между Шампионата на планетата по художествена гимнастика и милионите фенове в цял свят, защото най-често човек търси мечтата си, понякога мечтата търси човека си, а когато се срещнат се ражда чудото!

Ти си доказателство за това!

Покажи на всички чудото, магията и силата, която е събрала в годините българската художествена гимнастика, защото можеш и знаеш как!

НА ДОБЪР ЧАС! МНОГО ТЕ ОБИЧАМЕ!“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.