Кубрат преди мача с Чисора: Надявам се съдиите да са честни

Снимка: Reuters

Най-добрият български Кубрат Пулев заяви, че е напълно подготвен и пълен с енергия преди предстоящия си бой с Дерек Чисора идната събота. На брифинга преди боксовата среща българинът сподели, че се надява съдиите да са обективни, след като целият състав е изграден от англичани, какъвто е и Чисора.

„Винаги съм щастлив, животът е рай. Сигурен съм в себе си, вярвам в себе си. Не говоря толкова много, но казвам истината и съм честен. Проведох страхотна подготовка с екипа си, направихме сериозни тренировки, готови сме. Всеки заслужава втори шанс и за хората ще бъде интересн мач. Тази битка има история, не е от сега за сега“, започна Пулев в столицата на Великобритания.

„Ще видим кой е по-добър отпреди. Моят стил е малко по-различен и ще видим в събота как съм се променил. Стилът ми е много по-пресиращ. Никой не може да каже как ще завърши мачът, това не е билярд, а бокс, тежка категория. Имам много сила, енергия и мога да кажа, че всеки рунд ще бъде труден за Дерек. Дойдох за победа, после ще видим за нокаут. Той също се е променил към добро, мисля, че е много по-умен и балансиран отпреди. Ще бъда внимателен за това, защото то го прави по-силен опонент отпреди“, продължи боксьорът.

„За мен този мач е много важен, за него също. Ще дам всичко, сигурен съм, че ще бъде страхотен мач. Надявам се реферите да са честни, съдиите да са честни, защото ще се бием в Англия и те ще са британци. Той каза, че за него е война, за мен не е, не го мразя“, допълни Кобрата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.