Боряна Калейн води във временното класиране в Клуж-Напока

Боряна Калейн

Боряна Калейн и Татяна Воложанина се класираха на четири от четири възможни финала след първия ден на Чалъндж купата в Клуж-Напока. Калейн води във временното класиране, а Таня е на петото място след изиграването на първите два уреда.

За страхотното си изпълнение с топка Боряна получи оценка от 27.150, а за динамичния си и много труден обръч бе оценена с 26.750. Така със сбор от 53.900 Боряна е начело във временното класиране като влиза във финалите с две първи оценки.

Втората ни представителка Татяна Воложанина също изигра много добре и двата уреда, като за топка бе оценена с 24.600 точки , а за обръч Таня получи 25.100.  Така със сбор от 49.700 Таня е на временното пето място за многобоя и също влиза на двата финала с две четвърти оценки.

На второ място във временното класиране след нашата Боряна е Дария Трубникова от Русия със сбор от 51.700 т., а трета след първите два уреда се движи втората представителка на Русия Ирина Аненкова със сбор от 50.950т.

Четвърта след първите два уреда е Милена Балдасари от Италия със сбор от 50,000, пета е нашата Татяна, а на шесто място е другата италианка Александра Аджурджукулезе със сбор от 49.300. Седма във временното класиране е представителката на домакините от Румъния Андреа Вердес със сбор от 48.450т и осма е Яна Стрига от Беларус със сбор след първите два уреда от 46.000 т.

В събота надпреварата за многобоя продължава с изпълненията на бухалки и лента и след това ще знаем медалистките в многобоя, както и всички финалистки на уредите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.