Красимир Инински: Със Стойка има какво още да допринесем за славата на България

Стойка Кръстева Снимка: БФБокс

Президентът на Българска федерация бокс Красимир Инински изрази увереност, че Стойка Кръстева тепърва ще продължи да носи още радост, успехи и слава на страната, вече в амплоато на треньор.

Олимпийската ни шампионка от Токио се оттегли от ринга, като ще се отдаде изцяло на треньорска дейност.

„Благодаря на Стойка за целия път, който извървяхме заедно. Радвам се, че ще продължим да работим и тя ще може да прехвърли своя опит и познания на младите. През тези години имаше много хубави моменти, разбира се имаше и такива на трудности. Тя е страхотен пример за цяла България, не само за бокса. Човек трябва да преследва целите си, да не се отказва и да отстоява себе си.

Оттук нататък вярвам, че тя ще реализира своя потенциал в новото си амплоа като треньор. Не един път доказахме, че сме отличен екип. Ще надграждаме спрямо онова, което постигнахме заедно. Тя ще бъде пример за младото поколение. Има много опит, знания и умения. Освен това нищо не й е тайна, следи развитието на спорта и познава всички тънкости и нововъведения. Вярвам, че имаме какво още да допринесем за развитието на българския бокс и славата на България”, сподели Красимир Инински.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.