Шампионско посрещане за олимпийската шампионка Стойка Кръстева и във Варна

Олимпийската ни шампионка Стойка Кръстева получи поредното признание за огромния си успех.

Златната медалистка в категория до 51 килограма от боксовия турнир в Токио бе посрещната подобаващо от легендата Ивайло Маринов и варненската спортна общественост.

В емблематичния за морската ни столица „Юнашки салон” Стойка се срещна с много свои фенове, като отдели внимание на всички, за да раздаде автографи и да се снима с всеки желаещ.

Тя получи плакети и цветя в знак на благодарност от представител на Община Варна за историческия успех, който постигна в Токио. Заедно с нея бяха и треньорите на женския ни национален отбор Ангел Ангелов, Фикрет Ереджебов и личният ѝ наставник Борислав Георгиев.

„Много благодаря за приятното и топло посрещане, което бе организирано от легендата Ивайло Маринов и варненската спортна общественост. За мен е чест, че бях приветствана по този начин от хората в града”, каза Стойка.

След официалната част олимпийският шампион от Сеул 1988 организира и коктейл в чест на Кръстева и президента на родната федерация Красимир Инински. Той събра почетните гости в своя ресторант в морската ни столица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.