Кубрат Пулев ще се боксира през юни в САЩ

Снимка: INSTAGRAM

Кубрат Пулев най-вероятно ще се завърне на ринг през юни за двубой в САЩ. Поне такова е намерението на големия промоутър Боб Аръм, който представлява Кобрата в Щатите. Другият мениджър на Пулев – Ивайло Гоцев, разкри още, че проблемите с паспорта на Кубрат са оправени и той има работна виза за САЩ.

„Все пак Кубрат сам ще реши кога и къде ще се бие, за да си върне най-силната форма. Аръм е подходящият партньор. Стои със силната американска телевизия ESPN. Има много възможности за Кобрата. След мача на Тайсън Фюри и Джошуа титлите вероятно ще останат при Фюри. Те няма да се задържат. Ще има много задължителни защити към претендентите от четирите версии и вероятно ще се наложи да ги оваканти. Няма да се знае кой срещу кого ще излезе за поясите. В тежка категория могат да се очакват изненади“, каза Гоцев.

Той потвърди информацията, че ако всичко е наред и братът на Кобрата – Тервел Пулев, печели мачовете си, през 2022 година той ще се бие за световна титла в полутежка категория. Иначе Тервел заминава днес за Танзания, където на 29-и ще се бие с намибиеца Мероро, а Кобрата ще е в ъгъла му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.