10 лв билет за мача за Суперкупата на България

Снимка: Facebook

Феновете на волейбола ще имат възможност да се насладят на завръщането на любимия спорт в България.

Това ще се случи още със суперсблъсъка Хебър (Пазарджик) – Нефтохимик 2010 (Бургас) за IVECO Суперкупа 2020.

Битката за трофея е на 10 октомври (събота) от 18:00 часа в столичната зала „Христо Ботев“ в София. Билетите за двубоя ще бъдат на цена от 10 лева. Те ще бъдат в продажба на касата на зала „Христо Ботев“ в деня на мача от 15:30 часа. Бройката ще бъде ограничена спрямо актуалните разпоредби.

Срещата ще се проведе при стриктно спазване на противоепидемичните мерки на територията на България. След проведените сериозни дискусии между министъра на спорта Красен Кралев и ръководители на спортовете на закрито бе изготвено и изпратено предложение до Министерството на здравеопазването.

Със заповед на министъра на здравеопазването Костадин Ангелов, считано от 1 октомври до 30 ноември при провеждане на състезания на закрито се допуска публика при заетост не повече от 50% от капацитета на съоръжението и при задължително спазване на физическа дистанция.

Волейболната публика е доказвала през годините, че може да бъде за пример с поведението си. Вярваме, че отново ще бъде така и ще се насладим заедно на волейболни емоции на най-високо ниво, като в същото време се спазват всички разпоредби и се грижим за общото здраве.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.