Sofia Open 2020 ще се играе пред зрители


Отлична новина за феновете на тениса в България! Петото издание на Sofia Open ще бъде с публика, обявиха организаторите в социалните мрежи.

Ето и цялата информация:

„Големият тенис турнир от сериите АТП 250 ще се проведе от 7 до 14 ноември и ще е потенциална последна битка за Nitto ATP Finals – финалът в „Арена Армеец“ ще е в събота – точно преди финалите в Лондон.
След проведена сериозна дискусия с министъра на спорта Красен Кралев за провеждането на състезания на закрито при спазване на строги противоепидемични мерки бе изготвено и изпратено предложение до министерството на здравеопазването.

Със Заповед № РД-01-549 на министъра на здравеопазването Костадин Ангелов от 30 септември 2020 г. се въвеждат временни противоепидемични мерки на територията на България, считано от 1 октомври до 30 ноември 2020 г., сред които: „При провеждане на спортни състезания на закрито се допуска публика, при настаняване на зрителите най-малко през една седалка и при спазване на физическа дистанция от 1,5 м., при заетост на местата не повече от 50%.“

Очаквайте информация за билетите за Sofia Open 2020! Вярваме, че заедно отново ще превърнем турнира в София в най-добрия от сериите АТП 250 за сезона!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.