„Златните момичета“ с емоционални думи за сбогом с Николай Щерев

Николай Щерев

„Златните момичетата“ на България написаха в социалните мрежи разтърсващи думи след смъртта на бившия национал по борба Николай Щерев.

Бившата годеница на Щерев, Катрин Тасева изрази тъгата си в изключително емоционален пост:

„Няма думи, които да опишат колко много боли… Знаете ли какво е да се отпуснеш в прегръдките на тази планина от сила? Знаете ли какво е прегръдка да ти е дом! Обятията му да са ти къща. Да те пази от вятър и студ, от всичко лошо да те пази… с ръцете си. Колко хубаво е да се отпуснеш и да си позволиш за малко да не си силна. Само за малко!

Толкова голям и силен… Раздаваше душата и добротата си навсякъде…

Жаден да беше, първо на теб ще даде вода. Измръзнал, теб ще завие първо с одеялото…

Така харизматичен…

Бохем…

Научи ме да грабя с шепи от живота, както ти го правеше!

А огънят от нашата любов погълна всички около нас. Обичаше ме дори когато не бях много, много за обичане… Обичаше ме повече от всичко…

Правеше ме по-смела! По-дръзка! По-жива…

Знаех,че и да падна, има кой да ме хване. Изпълваше цялото ми сърце с кураж преди състезание:

”Ти можеш!“

„С теб съм!“

“Ще успееш!”

“Батко Ники вярва в теб!”

Има едни такива мъже дето са силни на дела. Не казват какво ще направят. Правят го! Ти беше такъв! Беше най-големия мъжкар, който съм срещала! Такива мъже са изчезващ вид! Мъжкар в поведението си, мъжкар в мисленето си, по всяко едно отношение…към всекиго…към мен…

Ти не беше само мой приятел, не бе само сродна душа.

С теб разбрах, че дом не е място. Дом е чувство!

Благодаря на Бога, че пътищата ни все пак се засякоха тук на земята…но знай… Сродните души не се срещат на земята!

Доскоро, Ники!

Твоя Кари!“

Златните момичетата на България написаха в социалните мрежи разтърсващи думи след смъртта на бившия национал по борба Николай Щерев.

View this post on Instagram

Няма думи, които да опишат, колко много боли…🤍 Знаете ли какво е да се отпуснеш в прегръдките на тази планина от сила? Знаете ли какво е прегръдка да ти е дом! Обятията му да са ти къща. Да те пази от вятър и студ, от всичко лошо да те пази… с ръцете си. Колко хубаво е да се отпуснеш и да си позволиш за малко да не си силна. Само за малко! Толкова голям и силен… Раздаваше душата и добротата си навсякъде… Жаден да беше, първо на теб ще даде вода. Измръзнал, теб ще завие първо с одеалото… Така харизматичен… Бохем… Научи ме да грабя с шепи от живота, както ти го правеше! А огънят от нашата любов погълна всички около нас. Обичаше ме дори когато не бях много, много за обичане… Обичаше ме повече от всичко… Правеше ме по-смела! По-дръзка! По-жива… Знаех,че и да падна, има кой да ме хване. Изпълваше цялото ми сърце с кураж преди състезание: ”Ти можеш!" "С теб съм!" “Ще успееш!” “Батко Ники вярва в теб!” Има едни такива мъже дето са силни на дела.Не казват какво ще направят. Правят го! Ти беше такъв! Беше най-големия мъжкар, който съм срещала! Такива мъже са изчезващ вид! Мъжкар в поведението си, мъжкар в мисленето си, по всяко едно отношение…към всекиго…към мен… Ти не беше само мой приятел, не бе само сродна душа. С теб разбрах, че дом не е място. Дом е чувство! Благодаря на Бога, че пътищата ни все пак се засякоха тук на земята… но знай… Сродните души не се срещат на земята! До скоро, Ники! 🕊 Твоя Кари! ❤️♾ Съболезнования към семейството! 🤍

A post shared by ⭐️ (@taseva.k) on

Бронзовата медалистка от олимпийските игри в Рио де Жанейро, световната и европейска шампионка Християна Тодорова последва Катрин Тасева:

„Много ще се изпише,много ще се изчете,много ще се изговори…и как няма..имаше толкова хора до себе си,които те обичаха.И ти ги обичаше..

Все ме питаше : “Хриске,няма ли нещо и за мен да напишеш,искам стихотворение посветено на мен…“

Ето…толкова ме е яд,че пиша в момента за теб по такъв начин.Боли ме. Душата ме боли…сърцето ме боли..

Моят по-голям брат..

Този,който не даваше косъм да ми падне от главата.Този,който не даваше лоша дума да се каже за мен.Този,който ме дърпаше нагоре и ме изваждаше от тежките моменти в моя живот.Този,който обичаше всички ….

“Хриске,Цвете,нали знаете,че вие сте моите сестрички ?”…

Знаем,Никче..знаем….

А ти беше нашия паднал ангел,пратен от Господ на Земята..и те прибра вкъщи…

Ангелите могат ли да говорят ?

Могат ли да чуят ?

Чуй ме….

Не си отиваш ! Ти си там,където за теб сме съхранили светъл кът !

В душата ,в дълбините на сърцето !

Ще те усещаме всеки път !

Всички ще те помним.

И гората ще те помни….и земята ще те помни…и живота ще те помни !

Лети и препускай от свят на свят !

Лети и се смей.

Лети и не спирай….

…някой ден ние ще те настигнем….

Обичаме те, Душа

Светъл път нагоре към най-високия връх. Изкачи го и се усмихни…

…заради нас…“

View this post on Instagram

🤍🕊Много ще се изпише,много ще се изчете,много ще се изговори…и как няма..имаше толкова хора до себе си,които те обичаха.И ти ги обичаше.. Все ме питаше : “Хриске,няма ли нещо и за мен да напишеш,искам стихотворение посветено на мен…“ Ето…толкова ме е яд,че пиша в момента за теб по такъв начин.Боли ме.Душата ме боли…сърцето ме боли.. Моят по-голям брат.. Този,който не даваше косъм да ми падне от главата.Този,който не даваше лоша дума да се каже за мен.Този,който ме дърпаше нагоре и ме изваждаше от тежките моменти в моя живот.Този,който обичаше всички …. “Хриске,Цвете,нали знаете,че вие сте моите сестрички ?”… Знаем,Никче..знаем…. А ти беше нашия паднал ангел,пратен от Господ на Земята..и те прибра вкъщи… Ангелите могат ли да говорят ? Могат ли да чуят ? Чуй ме…. Не си отиваш ! Ти си там,където за теб сме съхранили светъл кът ! В душата ,в дълбините на сърцето ! Ще те усещаме всеки път ! Всички ще те помним. И гората ще те помни….и земята ще те помни…и живота ще те помни ! Лети и препускай от свят на свят ! Лети и се смей. Лети и не спирай…. …някой ден ние ще те настигнем…. Обичаме те,Душа Светъл път нагоре към най-високия връх. Изкачи го и се усмихни… …заради нас… 🕊🤍

A post shared by Tangollita (@hristiana.todorova) on

Съболезнования изказа и колежката на Християна Тодорова в ансамбъла – Цветелина Найденова, която в момента е помощник – треньор на ансамбъл (девойки):

„Почивай в мир приятелю!!! Такива хора като теб никога не се забравят!!! Завинаги оставаш в нашите сърца“.

Съжаление от кончината на Николай Щерев изказа и президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева:

„Светлина по пътя ти, усмихнато и добро момче!

Почивай в мир Nikolay Shterev

Съболезнования на семейството“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.