Националите по ски се включиха в старта на летния сезон в Банско

Снимка: БФСки

Националите по ски алпийски дисциплини начело с Алберт Попов се включиха в старта на летния сезон в Банско. Празникът на Бърдеришка поляна съвпадна с поредната тренировка на Попов, Камен Златков,Георги Ергин и Костадин Каферинов. Те направиха тренировка с колела в района, а след това намериха и време на разгледат летните атракции.

„Радвам се, че днешното ни занимание съвпадна със старта на летния сезон в Банско. Курортът е №1 не само през зимата, а и през всички останалите сезона, коментира Попов.

Феновете на алпийците ниимаха възможност да си вземат автограф от тях, а тези които искаха получиха и селфи с националите ни. Освен националите в планината ги очакваха и многолетни атракции, както и най-дългата водна пързалка на стария континент.

Всички служители на „Юлен“, които отговарят за съоръженията бяха с предпазни шлемове, както и тези в затворените помещения. За старта на летния сезон билетът за децакабинковата въжена линия бе 1 лв.

„Учтиво молим всички наши гости да ползват маски, когато се возят в Кабинковата въжена линия (КВЛ) и да спазватпрепоръчителната дистанция, за да предпазят себе си и околните“, написаха отконцесионера на ски зоната – „Юлен“.

От дружеството увериха, че са взеливсички предпазни мерки и работят изцяло съгласно разпоредбите на правителството. През летния сезон между 1. юли и 22. септември кабината ще работи всеки ден от08:30 до 16:30 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.