Волейболните националки започнаха подготовка в Пловдив

Снимкa: cev.lu

Старши-треньорът на женския ни национален отбор по волейбол Иван Петков извика 23 състезателки за подготовка в Пловдив, а от първото занимание в зала „Сила“ отсъстваха капитанката Елица Василева, Христина Вучкова и Ева Янева.

Те ще се присъединят след няколко дни.

Петков разкри, че се работи за осъществяването на приятелски турнир у нас през лятото. „Идеята е да се организира турнир в България, но не знам дали ще имаме тази възможност заради епидемиологичната обстановка. Работи се в тази посока. Все още не можем да кажем дали ще се състои“, сподели селекционерът и добави: „Тепърва очакваме какви ще бъдат препятствията, особено от икономическа гледна точка“.

Освен опитните Янева, Василева, Вучков, Гергана Димитрова и Лора Китипова, са извикани и дебютантките Лора Славчева и Мила Пашкулева. В групата влизат още Александра Георгиева, Александра Миланова, Борислава Съйкова, Галя Карабашева, Дима Ушева, Емилия Димитрова, Жана Тодорова, Кремена Каменова, Мария Йорданова, Мария Кривошийска, Мира Тодорова, Моника Кръстева, Нася Димитрова, Петя Баракова, Полина Нейкова и Силвана Чаушева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.