Нешка Робева на лагер с националния ни отбор

Нешка Робева ще присъедини към лагера на националния отбор по художествена гимнастика (индивидуално), който ще се проведе на „Спортпалас“.

На база край Варна  генералният мениджър Бранимира Маркова ще заведе основния състав на тима – Боряна Калейн, Катрин Тасева, Невяна Владинова, Татяна Воложанина, Вая Драганова и Лъчезара Пекова.

По желание на Нешка Робева към отбора ще се присъедини и Леонор Божанова от разширения състав, тъй като неин личен треньор е Нешка Робева, а тя ще бъде на лагера, за да подготвя Лъчезара Пекова.

С отбора ще пътуват и личните треньори на състезателките Марияна Памукова и Силвия Стойнева. Дългогодишният хореограф на националния отбор Радул Роглев също е в групата, както и масажистът Светозар Димитров.

По време на тренировъчния лагер ще бъде проведено едно контролно състезание, което ще отчете моментното състояние на гимнастичките. Международният съдия Филипа Филипова ще направи анализ на участничките след проверката и ще даде своите препоръки за бъдещата работа на националния отбор.

Татяна Воложанина и личният и треньор Силвия Стойнева ще се върнат в София по-рано, където ще продължат подготовката си за първото участие за годината – Гран При Москва от 5-8 февруари. В съпътстващия турнир ще участва Вая Драганова.

В Гран При Тарту отново ще участва Татяна Воложанина, в Гран При Букурещ България ще бъде представена от Валерия Ватова и Лъчезара Пекова. В Корбей Есон ще играят Валерия Ватова и Катрин Цонева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.