Виктор Йосифов: Надявам се да имам честта да завърша с националния на олимпиадата

Снимка: FIVB

Капитанът на националния ни волейболен отбор по волейбол Виктор Йосифов заяви, че е много мотивиран България да се представи добре на олимпийската квалификация и да вземат квота за Токио 2020.

„Време за подготовка няма. За тези 5-6 тренировки няма да научим волейбола по-добре. Всеки идва в различно физическо състояние. Важно е да поддържаме формата си, която имаме в клубовете си. Най-важно е да заминем здрави за Берлин“, сподели той.

„Желанието ми е да се класираме за Олимпиадата. А очакванията ми са да играем добре. Няма да е лесно, няма какво да се залъгваме, но имаме своите шансове. Би трябвало да сме положително настроени и с повече оптимизъм да очакваме тези мачове“, добави той.

„Реалистично, всичко е възможно. Няма как да знам какво ще се случи. Както може да държим едно ниво няколко мача, така може и да стане обратното. Важно е да сме позитивно настроени и да вярваме, че ще успеем“, сподели капитанът.

„Георги Братоев ще внесе опит. Той го има. Дал е доста на националния отбор. Дано да има с какво да помогне и този път. Играли сме толкова много заедно“, заяви още Йосифов.

„Колективът е най-силният ни коз. Целта е Олимпиада. За мен това ще е последната възможност да отида на Олимпиада. Силно се надявам да имам честта да завърша с националния отбор на Олимпийски игри. Това е достатъчно голяма мотивация лично за мен, а предполагам и за повече от момчетата. Това е една предостатъчно голяма мотивация“, завържи Йосифов.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.