Грациите от ансамбъла са амбицирани за още медали

Снимка: БФХГ

Ансамбълът ни по художествена гимнастика в състав Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова изигра за втори пореден ден съчетанията си без грешка на световното първенство в Баку.

Съдиите им отредиха бронз в многобоя и сребро за композицията с пет  топки и пето за съчетанието с обръчи и бухалки.

„Излязохме да играем за себе си, за публиката, за всички хора, които са дошли да ни подкрепят, заради нашите треньорки и най-вече, за да защитим труда си. Радваме се и на този спечелен медал“, заяви Лаура Траатс минути след края на вчерашното състезание.

„Това е един възнаграден труд. Надяваме се оттук нататък да се справяме все по-добре, да играем все по-добре и да печелим още много медали“, добави Мадлен Радуканова.

„Наистина сме доволни от представянето си. Успяхме да изиграем много силни 4 композиции. Нашата треньорка е много доволна, госпожа Раева също“, разкри капитанът Симона Дянкова.

„Пожелавам си в предстоящата почивка, макар и кратка, да можем да си починем добре, да възстановим, да минат болежките и да се подготвим за един много силен олимпийски сезон“, допълни Стефани Кирякова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.