Тервел Пулев: Следващият ми мач ще е през лятото

Тервел Пулев се прибра обратно в България, след като записа десетата си победа на професионалния ринг. На летище „София“ той сподели, че смята да си почине поне 1-2 седмици, а следващият му мач вероятно ще е през лятото.

„От тук нататък не мога да кажа със сигурност. Може би лятото ще имам мач. Чувствам, че имам нужда от 1-2 седмици почивка, пък ще го коментираме и с моя треньор. Оценявам мача добре, с оглед на това, че е победа с нокаут. Надявам се, че ще извлечем поуки и ще ни придвижи по-напред в ранглистата. Не знаех абсолютно нищо за съперника си, нямаше никакви видеа. Беше трудно, концентрацията беше голяма. Това, че взехме абсолютно всички мерки и подходихме сериозно, даде резултат“, коментира Пулев пред БТВ.

„Доволен съм, че подходихме сериозно като подготовка. Последните седмици направихме много тежки спаринги. Това липсваше и се видя като пропуск в мача с Брюдов. Тервел излезе много концентриран на ринга, успя да вкара удар в първия рунд. Нямахме никаква представа какъв е противникът, какъв гард е, колко е висок, как изглежда. Беше трудно да се подготвяме на тъмно“, каза и треньорът Борислав Бояджиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.