Нешка Робева: Няма да кажа нито една дума повече за националния отбор

NeshkaRobeva

„Оттук нататък Нешка Робева няма да каже нито една дума, свързана с националния отбор по художествена гимнастика. Това е обет, който няма да наруша. Това обяви Нешка Робева в „Шоуто на Слави“ по БТВ.

Преди дни между именитата треньорка и председателя на българската федерация Илиана Раева се появи конфликт в медийното пространство.

„Аз повече нямам място в този спорт. Имам много талантливи деца, включително и в „Левски“, бях решила следващите 4 години да ги посветя на две от тях в художествената гимнастика. Не било писано, каза Нешка Робева.

„Извинявам се на колежките си, че ги нарекох овчедушни. Те не заслужават това. Те са продукт на нашето време, каза Нешка Робева за реакцията си по време на Общото събрание на Българската федерация по художествена гимнастика.

„Съжалявам, че в момент на много напрежение преди една голяма премиера, наруших обета си за мълчание по отношение на художествената гимнастика, националния отбор, федерацията“, допълни Робева.

Тя припомни думи на пророчицата Ванга, която и е казала, че ще бъде 25 години треньор, отстранили са я на 25-ата година и каза, че вярва, че има съдба – точно така е станало.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.