Сестри Стоеви ще преследват трета европейска титла в Мадрид

Най-добрите български бадминтонистки към момента – Габриела и Стефани Стоеви, ще бъдат част от състава на България за предстоящото Европейско първенство, което ще се проведе от 25 до 30 април в Мадрид, Испания.

На шампионата на Стария континент в испанската столица, сестри Стоеви, които се намират във великолепна форма, печелейки последователно турнирите в Базел и Орлеан през последните две седмици, ще се опитат да завоюват своята трета европейска титла по бадминтон.

Страната ни ще бъде представена от общо осем състезателя на първенството в Мадрид, предвождани от старши-треньора на националния отбор Петя Неделчева.

На единично при дамите стартират Линда Зечири и Мария Мицова, а Даниел Николов ще бъде единственият ни представител при мъжете.

Иван Русев и Илиян Стойнов са заявени на двойки при мъжете, а на смесени двойки ще ни представят Илиян Стойнов и Христомира Поповска.

Жребият за петте категории на Евро 2022 ще бъде изтеглен на 12 април, а на 8 април ще бъдат оповестени имената на поставените в схемите.

Сестрите Габриела и Стефани Стоеви ще отпътуват за Мадрид на 23 април, а останалите ни представители ден по-късно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.