Красимир Анев: Лъжа е, че искам по-висока заплата от тази на Владимир Илиев

Скандалите в българският биатлон продължават, след като в социалните мрежи късно снощи Красимир Анев обвини президента на федерацията Екатерина Дафовска в лъжа.

Европейският шампион заяви, че никога не е искал заплата, по-висока от тази Владимир Илиев, каквито били твърденията на олимпийската шампионка.

Роденият в Самоков състезател уточни, че е поискал пред УС на централата възнаграждение еднакво с това на световния вицешампион.

„Здравейте приятели на биатлона,

Вчера г-жа Дафовска се опита да опетни името ми с изказването си в медиите, че съм искал да взимам по-висока заплата от тази на Владимир Илиев. Искам да заявя, че това е долна лъжа. И за да го докажа, призовавам г-жа Дафовска и нейната администрация да публикуват аудио протокол от заседанието на УС от 11 юни. От записа всички ще чуете точните ми думи, че държа заплатата ми и тази на Владимир Илиев да са еднакви. Ако г-жа Дафовска не иска да публикува тези записи, това означава, че се страхува от истината. Личната война, която тя е започнала, с мен си личи от постоянните ѝ медийни  изяви и постоянното опетняване на името ми“, се казва във видео обръщението, публикувано от Красимир Анев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.