Откриха ремонтираната зала на ЦСКА по спортна гимнастика

Ремонтираната зала на ЦСКА по спортна гимнастика беше открита официално днес. Залата се намира в комплекс „Червено знаме“, на 4-ти километър в София.

В средата на март, по време на извънредното положение, вандали разбиха залата. В резултат бяха изтръгнати кабели, разбити мебели и причинени щети по уредите и стените.

С помощта на дарителска акция, доброволци и финансовата помощ от Министерството на спорта залата вече е ремонтирана. Всички стени са боядисани, покривът е ремонтиран, поставени са камери, тъй като залата няма охрана, закупени са нови спортни пособия.

На откриването присъстваха президентът на БФГимнастика Красимир Дунев, Борис Борисов, директор на държавното спортно училище „Ген. Владимир Стойчев“ и други.

„Благодаря на Министерството на спорта и на министър Красен Кралев за подкрепата, на Борис Борисов, на БФГимнастика, на феновете, които помогнаха“, каза за БТА президентът на клуба и национален треньор на мъжете Милко Танкушев.

Спортният комплекс „Червено знаме“ съществува от 1985 година като в момента функционират единствено залите по спортна гимнастика и акробатика. В тях тренира детско-юношеската школа на клуба по гимнастика на ЦСКА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.