Кубрат Пулев: Надявам се битката с Джошуа да е до края на годината

Снимка: Reuters

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев разкри, че в момента е на „авариен режим“ заради пандемията от коронавирус.

„Надявам се мачът с Джошуа да се получи до края на годината. Всичко зависи от световната ситуация. Тя не е никак розова. Всичко е спряло. Аз предупреждавах за последствията от коронавируса. Икономиката е много важно да върви. Кризата не ни е ударила достатъчно, за да се замислят хората. В момента, в който отмине, две седмици по-късно това ще бъде забравено. В момента има хора, които карат и се чувстват безнаказани“, коментира Пулев.

„Винаги тренирам. Винаги се готвя. В момента съм на авариен режим. По-леко тренирам. По един път на ден, през ден, в залата. По горите, ограничено. Хубаво е, защото има по-малко хора“, добави Кубрат Пулев в интервю за NOVA.

„Чувството е неописуемо и не може да се сравни с нищо, когато една маса с хора е дошла да те подкрепя за победата. Това е такава любов, който не я изпитал, не знае. Най-важен е крайният резултат“, каза Кобрата по повод варианта мачът с Джошуа да е без публика.

„За мен животът в България е рай. Някои го виждат като ад. Трябва да бъдем сериозни, будни хора. Имаше протест в подкрепа на Милен Цветков, на всички, които са недоволни от това, което се случи. Не може в цивилизована европейска държава това да се случва. Всеки един човек заслужава да живее“, заяви Пулев и сподели още:

„Трябва да бъдем малко по-организирани, дисциплинирани. Нещата ще се получат. Надявам се че както бързо дойде вирусът, така бързо и ще отмине. Много е важно човек да си прави изводи от всичко, което се случва. Изводите са важни да си извадим поука. Занапред да бъдем по-добри. Това ни развива като личности.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.