Боряна Калейн: Сега съм още по-мотивирана за Олимпиадата в Токио

Боряна Калейн Снимка: БФХГ

Сега съм още по-мотивирана за Олимпиадата в Токио, а борбата за призово класиране на Световното първенство в Баку ме направи още по-силна“.

Това сподели националната ни състезателка по художествена гимнастика Боряна Калейн в интервю за NOVA.

Да тренираш у дома никак не е лесно, но моментната ситуация е голям тест за всеки един спортист. Какво научи Боряна Калейн за самата себе си в периода на изолация?

„Сега съм много по-осъзната и мотивирана да се боря за добро представяне на Олимпийските игри. Не съм притеснена от отлагането на Олимпиадата и усещам, че всичко ще е наред. Нашата подготовка ще мине по много добър начин. Това е едно мое вътрешно усещане и не знам как да го обясня. Това ме стимулира. Искам да тренирам още и още. Просто знам, че нещата ще се получат“, заяви Калейн.

„В Баку издържах 9 от 10 съчетания без грешка, което до сега не съм го правила. Осен много успешно, бе и много полезно за мен. Натрупах самочувствие, което смятам, че ще ми е много полезно за представянето на Олимпийските игри. Искам да кажа на феновете да бъдат здрави, защото това е най-важното в момента. Всички да бъдат сплотени и да продължават да вярват в нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.