Тервел Пулев: България над всичко!

Снимка: INSTAGRAM

Трикратният европейски медалист по бокс, олимпийски призьор и носител на интерконтиненталната титла на WBA Тервел Пулев се присъедини към екипа доброволци в УМБАЛ „Софиямед“.

Боксовият ни шампион помага в отделението по „Спешна помощ“ на Университетска болница, като участва в дейностите по транспорт на пациенти, санитарно-хигиенни мероприятия и всичко останало, от което екипа и пациентите имат нужда.

Тервел написа емоционален пост в социалните мрежи, който гласи:

„Благодаря на д-р Иван Христов и всички, които осъществиха моето желание, да съм по-близо до мястото на събитията.

Заради периоди, като този още по-уверено казвам, че професии, като доктор и учител са от водещо значение за всяка нация. И би трябвало да са поставени на по-високо обществено уважение и почит.

Също така се уверих, че място за паника и страх няма. Време е за премерени и адекватни действия, под насоките на специалистите.

България над всичко!“

View this post on Instagram

Благодаря на д-р Иван Христов и всички, които осъществиха моето желание, да съм по- близо до мястото на събитията. Заради периоди, като този още по- уверено казвам, че професии, като доктор и учител са от водещо значение за всяка нация. И би трябвало да са поставени на по-високо обществено уважение и почит. Също така се уверих, че място за паника и страх няма. Време е за премерени и адекватни действия, под насоките на специалистите. България над всичко! #спешноотделение #българия #доктор

A post shared by Tervel Pulev (@tervelpulev) on

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.