Наш гребец с онлайн състезание срещу шампиона на Израел (ВИДЕО)

Кристиан Василев

Един от най-добрите български гребци през последните години Кристиан Василев реши да предизвика онлайн своя съперник и приятел Дани Фриддман от Израел.

Двамата си организираха състезание на 500 метра на гребен ергометър в домашни условия по време на карантината, която и двамата спазват.

“Привет на всички!
Както може би вече знаете повечето състезания за годината бяха отменени, заради пандемията COVID-19. Тези, които все още не са отменени са отложени за не по-рано от септември, но за сега няма избрани дати. Заради извънредното положение в страната гребната база е затворена и трябва да се измислят алтернативни варианти за да може подготовката да продължи. Както повечето спортисти, така и аз тренирам вкъщи, главно на гребен ергометър. За да запазим мотивацията си през този труден период с Дани Фридман  организирахме Live stream състезание в Instagram на дистанция 500 метра.

Идеята ни е да правим още Live stream състезания на различни дистанции и с други състезатели. Така ще разнообразим домашните тренировки и ще запазим мотивацията висока докато нещата се оправят и се върнем към нормалният начин на живот. Следете инстаграм профилите ни kristian_vasilev и danifridman за да разберете кога ще бъде следващото състезание. Също така може да ми пишете в инстаграм с предложения за състезателни дистанции или пък ако искате да се включите с нас.

Пазете се, стойте вкъщи, правете тренировки в домашни условия за да поддържате нивото си. Имайте търпение и не губете мотивация!”, написа Кристиан Василев в профила си във фейсбук и публикува онлайн състезанието:

Привет на всички!Както може би вече знаете повечето състезания за годината бяха отменени, заради пандемията COVID-19. Тези, които все още не са отменени са отложени за не по-рано от септември, но за сега няма избрани дати. Заради извънредното положение в страната гребната база е затворена и трябва да се измислят алтернативни варианти за да може потготовката да продължи. Както повечето спортисти, така и аз тренирам вкъщи, главно на гребен ергометър. За да запазим мотивацията си през този труден период с Dani Fridman организирахме Live stream състезание в Instagram на дистанция 500м. Идеята ни е да правим още Live stream състезания на различни дистанции и с други състезатели. Така ще разнообразим домашните тренировки и ще запазим мотивацията висока докато нещата се оправят и се върнем към нормалният начин на живот. Следете инстаграм профилите ни kristian_vasilev и danifridman за да разберете кога ще бъде следващото състезание. Също така може да ми пишете в инстаграм с предложения за състезателни дистанции или пък ако искате да се включите с нас. :)Пазете се, стойте вкъщи, правете тренировки в домашни условия за да поддържате нивото си. Имайте търпение и не губете мотивация!#stayhome#keeptraining#dontlosemotivation

Публикувахте от Kristian Vasilev в Четвъртък, 2 април 2020 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.