Цветан Соколов: Благодарен съм, че имах честта да се боря с вас за нашата мечта!

Снимка: ЦЕВ

Волейболистът Цветан Соколов не скри съжалението си от загубата от Германия с 1:3 на полуфинала на олимпийската квалификация в Берлин.

Звездата ни обаче не пропусна да отбележи, че е горд с играта на България и всеки един свой съотборник.

„Някой може да говори каквото си иска, но аз смея да твърдя, че всички тези хора, които виждате на тази снимка играхме и се раздавахме за българския флаг и за целта България да бъде на Oлимпиада!

Горд съм, че стоя рамо до рамо с тези хора! За съжаление не успяхме да направим това, което всички искахме, но трябва да излезем с високо вдигнати глави, защото се раздадохме всички на 100%! Благодарен съм, че имах честта да се боря с вас за тази наша мечта!!!“, написа емоционално Цветан Соколов в социалните мрежи.

View this post on Instagram

Някой може да говори каквото си иска, но аз смея да твърдя че всички тези хора които виждате на тази снимка играхме и се раздавахме за българския флаг и за целта България да бъде на Oлимпиада! Горд съм че стоя рамо до рамо с тези хора! За съжаление не успяхме да направим това което всички искахме, но трябва да излезем с високо вдигнати глави, защото се раздадохме всички на 100%! Благодарен съм, че имах честта да се боря с вас за тази наша мечта!!!

A post shared by Tsvetan Sokolov (@tsvetan_sokolov) on

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.