Цветан Соколов си пожела класиране за Токио 2020

Снимка: FIVB

Един от лидерите на волейболния ни национален отбор Цветан Соколов, който вчера празнува своя 30-годишен юбилей, си пожела класиране за Олимпиадата в Токио 2020. В последния ден от 2019 година България се наложи над Египет с 3:1 в първата контрола преди квалификацията в Берлин.

„Това е един специален ден за мен, юбилей, 30 години, чувствам се по-мъдър. Първо си пожелавам аз и цялото ми семейство да сме здрави, защото това е най-важното. И второ да се класираме за тази Олимпиада, защото както всеки един атлет и спортист иска да присъства на Олимпиадата, това е и моето желание“, пожела си Цецо Соколов.

„Не забравяйте, че имахме фитнес в 10 часа сутринта и свършихме в 12, а сега в 2,30 започнахме да загряваме, така че нямахме достатъчно време да възстановим. Точно тези дни напъваме много във фитнес, малко сме уморени и от тренировките, така че най-важното е, че когато не се чувстваме добре физически, побеждаваме. Това е много важно за главата, за самочувствието, за психиката“, коментира диагоналът на България.

„Това са мачове с такава важност, че тогава не чувстваш нито болка, нито умора. Просто няма какво да коментираме дали ще бъдем свежи или не. Това са съвсем различни мачове“, заяви Соколов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.