Кубрат Пулев: До края на април ще се боксирам с Антъни Джошуа

Кубрат Пулев говори след победата на своя брат Тервел за интерконтитенталната титла в Пловдив.

Кобрата коментира и за евентуалния си мач срещу Джошуа за световната титла в тежка категория.

Кубрат сподели, че очаква двубоят да бъде насрочен най-късно през април и уверено заяви, че ще донесе световната титла в България:

„Тервел усети, че не е лесно и трябва да можеш да си прецениш силите за 12 рунда, не за 6. Нокаутът може да се получи във всеки един момент, може и да не се получи. Противникът му беше подготвен, кондиционно по-добре и опита да направи каквото може, но брат ми е добър и определено ще жъне успехи“.

„Отстрани е много по-тежко да гледаш, но на мен не ми беше толкова. Иначе в ринга съм винаги концентриран и не мисля за нищо друго освен за противника“.

„Трябва и Тервел да атакува световната титла, за да може да си довърши работата – да стане световен шампион, защо не? В неговата категория също е много трудно, но смятам, че той може да се справи, защото има техника, но му трябва още малко опит по мое мнение“.

„Очаквам мачът ми срещу Антъни Джошуа да се случи април месец най-късно, така че аз съм готов. След като се разберем кога, започвам да се подготвям и ще донеса световната титла на България“, завърши изказването си Кубрат Пулев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.