Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа на стадиона на „Тотнъм“?

Промоутърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн вече има план за битката срещу Кубрат Пулев.

В интервю за TheSun той обяви, че е избрал локация за тази среща, а именно 60-хилядния стадион на футболния отбор „Тотнъм“ в Лондон. А има и огромна яснота за датата – в последната седмица на март 2020 г.

„Цяла година се бия извън родината и вече ме е налегнала носталгията. Искам да зарадвам феновете си в Лондон, видя се, че те много ми помагат и ми е по-трудно без подкрепата им. Да защитя трофеите си пред моята публика ще е мегаизживяване“, обяви Джошуа, който също говори пред изданието заедно с Хърн.

„Най-прекрасното би било да го сторя срещу друг британец, но няма как да стане. Вървим по реда на задължителните защити и следващият ми опонент се знае – Кубрат Пулев. Веднага започвам работа, защото в края на март трябва да се проведе този мач“, заяви Джошуа, а Хърн потвърди плановете.

„Стадионът на Тотнъм е една прекрасна локация за боксов мач и трябва да я обсъдим. Звънят от цялата страна и ме молят да заведа Антъни там и там. Говорихме с хората от Тотнъм да проведем мача с Руис на стадиона им, но той беше зает. Сега отново говорим с тях и може би ще стигнем до споразумение за края на март“, заяви Хърн.

По тези думи на промоутъра и Антъни Джошуа, по всичко изглежда, че евентуален мач с Кубрат Пулев би се провел между 23 и 31 март, когато е прекъсването в програмата на Висшата лига заради баражите на националните отбори в Лигата на Нациите, а англичаните ще имат контроли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.