Започна благотворителното „Шоу без име“ на Нешка Робева

В 10 спектакъла на 10 сцени българските деца в спорта и изкуството ще покажат пред публиката своя талант и потенциал. Представлението носи името „Шоу без име“.

За трета поредна година легендата в художествената ни гимнастика Нешка Робева обикаля България, а целта и е да събере средства за да подпомогне младите български спортисти справедливо разпределени между участващите в спектаклите клубове и формации.

„Всичко, което изкараме като средства от тези спектакли във всеки един от градовете ще настоявам да бъде публикувано на сайта на общината, както и на нашия сайт. Така хората ще могат да видят не само приходите, но и разходите. Тук няма скрито – покрито. Освен това на всеки билет се прикачва касов бон. До сега не съм си позволила да посрамя името си в това отношение, няма да го направя и за напред“, казва Робева.

Първото представление беше на 24 ноември в Благоевград, следват Русе – на 27 ноември, Велико Търново – на 29-и, Шумен – на 1 декември, Варна – на 2-ри, Бургас – на 3-ти, Ботевград – на 9-ти, а на 11 декември е спектакълът в НДК, София. На 14 декември шоуто гостува на Пловдив.

Стара Загора е последната спирка от благотворителното шоу на Нешка Робева. Там ще могат да видят спектакъла на 15 декември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.