Мариела Костадинова и Теодор Великов със седмо място на европейското в Холон (ВИДЕО)

Мариела Костадинова и Теодор Великов се наредиха на 7-мо място в многобоя при смесените двойки на европейското първенство по акробатика, което се провежда в израелския град Холон.

Олимпийската ни шампионка от Младежките игри в Буенос Айрес и новия й партньор влязоха с шести резултат във финала, информира БНР.

След само четири месеца тренировки, съпътствани с лечение и на контузии, възпитаниците на Николина Христова и Николай Иванов показаха огромния си потенциал, като изиграха стабилно и с много чувство красивото си и наситено с много интересни елементи смесено съчетание, поставено на песента „Девойко мари хубава“ за което получиха оценка от 25.980 точки.

Така с общ сбор от 86.170 точки (26.390 точки – балансова комбинация, 26.320 точки – темпова комбинация и 25.980 точки – смесено съчетаниe) Мариела и Теодор завършиха сред най-добрите осем двойки в Европа.

Титлата спечелиха представителите на Русия с актив от 86.170 точки (26.630 точки – балансова комбинация, 29.410 точки – темпова комбинация и 31.130 точки – смесено съчетание)

Смесеното съчетание на Мариела и Теодор:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.