Грациите със спектакъл в „Арена Армеец“

Уникална гала подготвят в художествената гимнастика на 21 ноември в „Арена Армеец“ от 19:00 часа със специалното участие на „Скандау“ и Deep Zone Project.

В спектакъла „Светът на златните момичета“ ще се включат настоящи национални състезателки от ансамбъла и индивидуалното, които България и светът толкова много обичат. Участнички на 14 клуба от София пък ще представят школите си от най-малките до вече порасналите гимнастички.

„В последните години нашият спорт се разви много и постигна големи успехи. Феновете ни в България и по света са стотици хиляди. Любовта между нас и тях ражда вяра, вдъхновява и зарежда със сили. Искаме да подарим на хората нещо красиво, за да дойдат с децата и приятелите си. Това е и основната причина да решим, че е време да започнем с тези спектакли“, коментира президентът на федерацията Илиана Раева.

„Любовта между „златните момичета“ и публиката на живо е кратка, поради това, че спортният им път прелита бързо. Имаме много за показване. Имаме съчетания, които публиката обожава и ще бъдат показани именно на 21 ноември, както и други красиви изненади“, сподели още Раева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.