Цветан Соколов се завръща за мачовете във Варна

Снимка: CEV.LU

Диагоналът Цветан Соколов започва тренировки с националния отбор по волейбол от днес.

Селекционерът Силвано Пранди има намерение да разчита на него за мачовете от Лигата на нациите във Варна тази седмица. В петък българите играят с Австралия, а след това срещат Япония и Италия.

„Със сигурност, това което мога да ви кажа, че ще има четири промени в състава за турнира във Варна. Първо Цецо Соколов ще се присъедини към отбора и ако всичко е наред, ще играе във Варна.

След това Мартин Атанасов ще заеме мястото на Валентин Братоев, Владислав Иванов се завръща в състава вместо Мартин Иванов и четвъртият състезател, когото ще прибавим, ще бъде Теодор Тодоров, който ще замени пълния дебютант, който беше с нас досега – Николай Колев“, каза Пранди при завръщането в България.

С две победи от шестте си мача дотук националният отбор е на 12-ото място. Българите имаха тежки пътувания до Аржентина и Китай за първите два минитурнира.

Пранди остана критичен за представянето на отбора. Той видя като причини недостатъчното време за подготовка, както и донякъде продължителното пътуване от Аржентина за Китай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.