Роджър Федерер оцелява с Беър Грилс

Снимка: REUTERS

Беър Грилс взема един от най-великите спортисти на всички времена – Роджър Федерер, на дръзко приключение из швейцарските Алпи. Дали ще се справи по високите скали и ледения терен?

Федерер, както и Кери Ръсел, Лина Хийди, Джоузеф Гордън-Левит и Дон Чийдъл, ще се разделят с удобствата, с които са свикнали и които 5-звездните хотели им предлагат, за да се сблъскат с дивата природа и да тестват своята психика и издръжливост в новия сезон на „В дивата пустош с Беър Грилс“ от 3-ти септември, в 21:00 ч. по Discovery Channel.

В новото си приключение Роджър Федерер ще се сблъска с коварните заледени склонове на родните швейцарски Алпи, неочаквани сурови „деликатеси“ и дори ще се наложи да използва доверените си тенис ракета и топка, за да оцелее в едни от най-трудните условия.

Дали това ще бъде по силите на Маестрото и кои са най-големите предизвикателства, пред които ще се изправи 20-кратният шампион от Големия шлем? За 48-те часа, които звездите трябва да прекарат в дивата пустош заедно с любител на силните усещания като Беър Грилс, екстремните ситуации ще следват една след друга, изправяйки ги пред най-големите им страхове.

От спускане с парашут от вулкан през катерене на 60-метров замръзнал водопад в швейцарските Алпи до плуване в ледено студените води на испанския Иберйиски полуостров. Всичко това ще накара известните личности да се запитат „В какво се забърках?“.

Отговорът на въпроса ще стане ясен в новия сезон на предаването „В дивата пустош с Беър Грилс“ само по Discovery Channel.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.