Треньорът на Хюи Фюри: Кубрат Пулев е боксьор от световна класа

Британецът Хюи Фюри (21-1, 11 КО) ще дойде в България, за да срещне с най-добрия ни професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев (25-1, 13 КО) на 27 октомври в „Арена Армеец.

Двубоят ще излъчи претендента за световната титла на IBF, която принадлежи на Антъни Джошуа (21-0, 20 КО).

Питър Фюри, баща и треньор на Хюи, твърди, че синът му трябва да се подготви стабилно, ако иска да вземе успеха след битката в София.

„Хюи трябва да се подготви много добре, за да постигне победа над Пулев. Той не само трябва да победи, но и да го направи убедително. Хюи трябва да покаже на всички, че е по-добрият боксьор, защото ако срещата е равностойна, победата ще бъде присъдена на Пулев“, каза Питър Фюри.

„Хюи трябва да бъде по-решителен в ключовите моменти. Той вече е станал по-агресивен и удря с повече злоба. Вече е различен боксьор от онзи, който се би с Джоузеф Паркър“, заяви той.

„Кубрат Пулев е боксьор от световна класа и ние отиваме в родината му, за да се бием с него. Това обаче не ни тревожи, защото вярвам, че ако си добър боксьор, мястото не би трябвало да има значение. Трябва просто да се възползваме от шансовете си. Победа на чужда територия би била голямо постижение, което би показало огромните качества на Хюи“, приключи Фюри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.