Ивет Лалова: Горда съм, че бягах с българския флаг на гърдите!

Снимка: Reuters

 

Най-добрата спринтьорка на България от началото на XXI век Ивет Лалова коментира в „Инстаграм“ задоволството си от постигнатото пето място във финала на 200 метра на европейското първенство по лека атлетика в Берлин.

Тя разкри, че е имало възможност да не участва на шампионата в германската столица, благодари на феновете си и изрази гордостта си от поредния финал с българския флаг на гърдите.

„Една година планиране, здрава работа и непоколебимост. Преди месец ми казаха, че мечтата ми да тичам в Берлин може да не се състои. Наистина нямаше да се случи, ако нямах тези хора в своя живот. Благодаря ти, любов моя Симоне Колио, професор Роберто Бономи, Клаудио Петруки, моите тренировъчни партньори, семейството ми и приятелите ми, българските фенове и феновете по цял свят. Станах пета тази вечер и съм щастлив, че го направихме, толкова съм горда да представям моята държава на още едно голямо първенство. Поздравления на момичетата във финала! Беше лудост!“, написа родната атлетка.

„Благодаря на всички, които ме подкрепяха! Горда съм, че бягах на още един голям финал с българския флаг на гърдите“, добави на български в края на публикацията си Ивет Лалова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.