Симона Пейчева ще участва на турнир по художествена гимнастика в Дубай

Една от най-добрите български грации от близкото минало Симона Пейчева ще участва на международен турнир по художествена гимнастика в Дубай (ОАЕ). Тя ще бъде там по покана на клуб DuGym Angel.

Българката ще отпътува за Дубай на 20 юни, а надпреварата ще се проведе от 22 и 23 юни. Грацията ще играе по избор съчетание с топка или без уред.

„Тренирам усилено от един месец. За последно съм играла на състезание в САЩ преди две години“, заяви пред БТА Симона Пейчева.

Тя е носителка на три златни, два сребърни и един бронзов медал от Световното първенство в Мадрид (Испания) през 2001 година. Участвала е два пъти на олимпийски игри – Атина 2004 е 6-а в многобоя, а в Пекин 2008 е 10-а в многобоя.

През декември 2008 година Пейчева официално сложи край на спортната си кариера.

Международното състезание в Дубай и Мастърклас ще се проведе за трета поредна година. През 2017-а специален гост беше Евгения Канаева (Русия), двукратна олимпийска шампионка от Пекин 2008 и Лондон 2012.

This article has 2 Comments

  1. Много съм впечатлена от крадивата поддържана фигура на Симона нейния хъс и трудолюбие. Винаги е приятно да се изявиш отново в областта в която си постигнсл толкова много и си ьарадвал многобройните ди феновр.

  2. Много съм впечатлена от крадивата поддържана фигура на Симона нейния хъс и трудолюбие. Винаги е приятно да се изявиш отново в областта в която си постигнсл толкова много и си ьарадвал многобройните ди феновр. И си зарадвал многобройните си фенове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.