Волейболният ЦСКА създава собствен музей на славата

Александър Попов

Волейболният ЦСКА представи новата карта „100 сърца за ЦСКА“. Инициативата на „червените“ се осъществява за пета поредна година. Картата е с цена 20 лева (има и златна карта на цена 100 лева), като треньорът Александър Попов обяви за какво ще бъдат използвани приходите.

„С тази инициатива в последните 5 години събирахме нужните средства за оцеляването на клуба. В последната година намерихме нашето спасение, благодарение на нашия спонсор, но инициативата продължава. Формулата е много устойчива, както за нас, така и за нашите фенове“, каза Попов в „Пресклуб България“.

Привържениците на „червените“, които си закупят картата, получават големи отстъпки от партньорите на клуба в над 200 търговски обекта, както и 50 % отстъпка от входа за домакинските мачове на ЦСКА.

„Дайте пример с футболен отбор, който е успял да направи търговска формула за такъв период. Средствата тази година ще бъдат използвани, за да създадем музей на спортната слава на волейбола в зала „Васил Симов“. Както знаете, състезателите на ЦСКА са основно ядро на успехите на България. Ние държим на историята си. Закъсняваме с проекта, но в последните години оцелявахме. Имаме толкова много неща, които искаме да покажем – европейски купи, отличия на наши състезатели…“, добави още треньорът на „армейците“.

ЦСКА обяви и нов спонсор – търговска верига, която е сред лидерите на бяла и черна техника. „Надявам се с помощта на нашите партньори да имаме още по-силни отбори мъже и жени“, заяви Александър Попов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.