Елица Василева: Противниците ни на европейското не са непреодолими

Снимка: CEV

Капитанът на женския национален отбор по волейбол Елица Василева изрази надежда за достойно представяне на Евро 2017 в Азербайджан и Грузия. Българките са в много силната група „С“ заедно с отборите на Украйна, Турция и Русия.

„Имаме сили и амбиции да победим противниците ни, които не са непреодолими“, коментира Василева на пресконференция в „Пресклуб България“.

Тя изрази съжалението си за проблемите с контузии в българския състав, както и за намаления състав, с които тренира България в седмиците преди европейския шампионат. Четири от волейболистките са в Словения, където се провежда световното първенство до 23 години.

„Нася Димитрова не тренира с нас, а Диана Ненова има проблеми с кръста. Дано да се оправят. В момента се подготвяме минимален брой състезателки. Очаквам последните дни преди началото на европейското първенство да бъдат най-тежки“, каза още Елица Василева.

Първата среща на България е с Украйна на 23 септември в Баку. През уикенда българките ще играят контролни срещи със Сърбия в Белград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.