Кубрат Пулев се закани: Боят с Джошуа ще е жесток!

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев за пръв път застана очи в очи срещу световния шампион Антъни Джошуа. Двамата дадоха пресконференция в Кардиф, която бе във връзка с предстоящата между тях битка на 28 октомври на „Принсипалити стейдиъм“ в уелската столица.

„Исках този мач и смятам да го спечеля! Естествено тренирам, подготвям се, чувствам се добре. Вие гледате и след мен, но още веднъж ще ви кажа, че този мач ще бъде много жесток“, заяви на първата съвместна пресконференция с британеца Кобрата.

„Видях един голям двубой между Джошуа и Кличко. За мен срещата беше 50 на 50. Джошуа победи, но можеше това да стори и Кличко“, заяви Пулев.

Спорът за световната титла на IBF ще бъде на 28 октомври в Кардиф, а билетите за събитието са в свободна продажба от утре (12 септември).

Антъни Джошуа не спести суперлативи за своя противник, като насочи вниманието към по-големия опит на Пулев.

„Понякога гледаш 1000 мача на своя противник, но на ринга е различно. На тях се вижда едно, а по време на мача могат да те изненадат. Искам да покажа на моя треньор, че съм слушал указанията му и ще ги изпълня правилно“, разкри част от плана си световния шампион.

Треньорът на Пулев – Ули Вегнер, пък бе по-категоричен:

„Очаквам доста силен мач. Ще се опитаме да покажем най-доброто на ринга. В Германия не са тренирали много световни шампиони. Ще се опитаме да променим това“, закани се той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.