Промоутърът на Кубрат: Шансовете на Пулев са много добри

Снимка: Reuters

Кубрат Пулев няма да допусне грешките от мача с Владимир Кличко срещу Антъни Джошуа. Това увери промоутърът на българския боксьор Кале Зауерланд, цитиран от „Дейли Стар“.

Според Зауерланд шансовете на Пулев са много добри, а Джошуа допуска доста слабости. Битката за световната титла на Международната боксова федерация ще се проведе на 28 октомври в Кардиф, а официалното потвърждение се очаква следващата седмица.

„Шансовете на Пулев са много добри. Срещу Кличко се справяше много добре, но имаше съвсем грешна тактика, защото се опитваше да се боксира по-добре от самия Кличко. Но въпреки всичко се справяше добре, докато не беше нокаутиран. Антъни Джошуа е страхотен посланик на бокса, всички знаят неговите силни страни, но всички знаят и слабостите му.

Срещу Пулев той няма да срещне някой стар и приключил за спорта опонент, който ще му позволи да си прави каквото иска. Пулев няма да се постави в ситуация, която не контролира, ще го приключи, това е много ясно. Много съм уверен в шансовете на Пулев. Очевидно ще направим мача в Кардиф и може да очаквате изявление следващата седмица“, каза Кале Зауерланд.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.