“Терес” с два състезатели на Европейското по кикбокс (ВИДЕО)

От 02 до 10 септември в Скопие ще се проведе Европейското първенство по Кикбокс за кадети на WAKO (World Association of Kickboxing Organizations).

СК „Терес“ (Пловдив) изпраща двама от своите бойци, да премерят сили с най-добите състезали от континента.

При най-малките (възрастова група 13-15 години) Черкез Илиев ще се бори за медал в стил „Лайт контакт“. Черкез е републикански шампион в този стил за 2017 и вицешампион за миналата година.

В един от най-тежките стилове „Фул контакт“, Ивайло Панев ще се опита да покори Европейския връх. Ивайло е многократен вицешампион на България в различни стилове.

И двамата бойци преминаха през усилена подготовка за това първенство. Част от тях бе лагер с националния отбор на България, който се проведе в края на миналия месец. Предстоят заключителните щрихи в подготовката им и на 3 септември бойците придружавани от техния треньор Николай Драганов ще заминат за македонската столица.

„Надяваме се младите ни състезали да се представят на ниво и да прославят не само клуба и града ни, но и България! Пожелаваме им да се завърнат с най-високите отличия!“ – коментира треньорът.

“Бихме искали да благодарим на всички, които ни подкрепиха и подпомогнаха подготовката ни за този голям турнир! На първо място благодарности към самите състезатели, че изтърпяха този тежък режим на подготовка! Огромни благодарности и към родителите за подкрепата, която ни оказаха! Не на последно място благодарим и на нашите партньори от Спорт Студио Камато Пловдив и SEO Агенция Serpact. Без подкрепата на всички вас участието ни на това състезание не би било възможно. Благодарим! – добави още Драганов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.