Ясни са шампионите на FPI Bowl за деца до 10 г. в Санта Марина

Даниъл Спасов от тенис клуб „Елит“ – Варна и Галена Кръстева от тенис клуб „Локо98”- Пловдив са новите шампиони на  FPI Bowl за деца до 10 години. И двамата получиха голямата награда на организаторите от FPI Hotels & Resorts – пътуване и участие в Dutch Bowl International в Холандия, част от веригата Ten-Pro Global Junior Tour.

В края на миналата седмица в Тенис център Санта Марина в Созопол приключи третото издание на детския тенис турнир FPI Bowl за наградите на FPI Hotels & Resorts, който е част от Календара на домакините за сезон 2017. В състезанието взеха участие талантливи деца до 10-годишна възраст от школите в цялата страна.

“FPI Bowl е турнир, който заема много важно място в нашия Календар и е част от приноса ни като компания за развититето на детския тенис и малките таланти в тази възрастова категория. Не случайно сме избрали като награда да покрием разноските по участие на децата в турнира Dutch Bowl International. Той представлява едно от най-значимите и конкурентни международни състезания за деца до 11 години и дава отлична възможност за най-малките ни шампиони да премерят сили с връстници от цял свят”, заяви Никола Петков, изпълнителен директор на FPI Hotels & Resorts.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.