За първи път Варна ще приеме легендите на снукъра

Морската ни столица Варна ще бъде домакин на един от двубоите между снукър легендите Рони О‘Съливан и Стивън Хендри, които ще изиграят общо четири срещи в България като част от зрелището – Efbet Eleven 30 Snooker Show.

Двамата майстори на щеката ще акостират във Варна на 7-ми септември. Те ще премерят сили в зала „Конгресна“ в Двореца на Културата и Спорта. Варна за първи път приема снукър събитие от подобен ранг, което ще бъде историческо за града и неговите жители.

Най-големите легенди в света на снукъра ще бъдат голяма атракция и за гостите на морската ни столица в края на летния сезон. Преди това зала „Конгресна“ ще приеме двубоите на българските национали от Световната лига по волейбол и Световната купа по спортна гимнастика.

Двете снукър легенди ще изиграят четири двубоя в България от Efbet Eleven 30 Snooker Show. Двубоите се отличават с това, че всеки играч има по 30 секунди на удар и се играе до победа в 6 фрейма. Турнето на Рони и Хендри започва в Пловдив (5 септември) и продължава в София (6 септември), Варна (7 септември) и Бургас (8 септември).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.