Шампионско посрещане за Владимир Вълев – Питбула (ВИДЕО)

vladimir-vulev-pitbula1

Световният шампион по кикбокс за професионалисти Владимир Вълев – Питбула се прибра във Варна.

На летището той очаквано беше посрещнат като национален герой – с хляб и сол от много фенове и официални лица. Той отказа в Москва преди края на редовното време руснака Максим Колпак и взе пояса на WAKO PRO при професионалистите в К-1.

vladimir-vulev-pitbulaОще с удрянето на гонга в първия рунд Влади започна в типичния си стил напред и само в атака, като непрекъснато притискаше противника си по ъглите. Колпак от своя страна тактически пласираше дъги кикове, част от които попадаха точно и спираха за части от секундата атаката на нашия боец. Битката до третия рунд беше оспорвана с размяна на много и точни удари от двете страни.

В средата на трети рунд Питбула започна да взема превес и на няколко пъти пласира мощни серии с ръце като завършваше с изключително силен лоукик в опорния крак на своя опонент.

В четвъртия рунд нещата вече бяха почти ясни и по-добрата подготовка и издръжливостта на българина се оказаха решителни. Още няколко серии от мощни комбинации и силен ъперкът в черния дроб пратиха Колпак в ъгъла с наведена глава. Няколко секунди след отброяването той се отказа.

Така България за първи път има световен шампион в професионалния кикбокс в стил К1 на WAKO PRO.

Видео от посрещането на Питбула

Видео от срещата за световната титла

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.