Шампионско посрещане за Владимир Вълев – Питбула (ВИДЕО)

vladimir-vulev-pitbula1

Световният шампион по кикбокс за професионалисти Владимир Вълев – Питбула се прибра във Варна.

На летището той очаквано беше посрещнат като национален герой – с хляб и сол от много фенове и официални лица. Той отказа в Москва преди края на редовното време руснака Максим Колпак и взе пояса на WAKO PRO при професионалистите в К-1.

vladimir-vulev-pitbulaОще с удрянето на гонга в първия рунд Влади започна в типичния си стил напред и само в атака, като непрекъснато притискаше противника си по ъглите. Колпак от своя страна тактически пласираше дъги кикове, част от които попадаха точно и спираха за части от секундата атаката на нашия боец. Битката до третия рунд беше оспорвана с размяна на много и точни удари от двете страни.

В средата на трети рунд Питбула започна да взема превес и на няколко пъти пласира мощни серии с ръце като завършваше с изключително силен лоукик в опорния крак на своя опонент.

В четвъртия рунд нещата вече бяха почти ясни и по-добрата подготовка и издръжливостта на българина се оказаха решителни. Още няколко серии от мощни комбинации и силен ъперкът в черния дроб пратиха Колпак в ъгъла с наведена глава. Няколко секунди след отброяването той се отказа.

Така България за първи път има световен шампион в професионалния кикбокс в стил К1 на WAKO PRO.

Видео от посрещането на Питбула

Видео от срещата за световната титла

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.